Federació Catalana Cineclubs a Facebook Federació Catalana Cineclubs a Twitter Federació Catalana Cineclubs a Flickr
Butlletí 650. 16 d'abril 2021
 
BUTLLETÍ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS

www.federaciocatalanacineclubs.cat


 


NOTÍCIES DE LA FEDERACIÓ

Xerrades Cineclubistes. Neus Ballús

Podeu recuperar la xerrada que vam tenir amb la cineasta Neus Ballús al canal de Youtube de la FCC on us animem a subscriure-us


 

Propera sessió de les "Xerrades Cineclubistes".
Amb... María Cañas, la Archivera de Sevilla






 

Premis Jose Maria Nunes de la FCC. Premi a la millor pel·licula catalana 2020




Podeu consultar el llistat de les pelis estrenades al 2020 clicant sobre la imatge
 

Oberta la convocatòria del DASC 2021

Ja està oberta la convocatòria del DASC (Dia de l'Associacionisme Cultural Català) 2021. Aquest any teniu dues possibilitats diferents contribuir-hi:

1. Rodar un vídeo curt de presentació del vostre cineclub. Seria un vídeo pensat per xarxes, d'uns 2-3 minuts de durada. El to, l'estètica i els continguts són totalment lliures.

2. Celebrar una jornada de portes obertes. En aquest cas, podríeu oferir una projecció, programada per la Federació, que ha d'anar acompanyada d'alguna activitat extra que serveixi per apropar/explicar el vostre cineclub a qualsevol persona.

Sigui quina sigui l'opció que trieu, ens l'hauríeu de confirmar el més aviat possible -el 17 de maig serà la data límit, però com abans ens ho feu saber millor serà-, per tal que ho puguem comunicar a l'organització del DASC i se'n pugui fer difusió institucional.

D'altra banda, tant el vídeo com les portes obertes s'haurien de portar a terme entre l'1 i el 13 de juny. És a dir, si escolliu fer un vídeo, com a molt tard hauríeu de fer-nos arribar la versió definitiva l'11 de juny, i així tindrem temps de pujar-lo al nostre canal de Youtube.

Si hi participeu, finançarem fins a 150€ del preu de la projecció o destinarem aquesta quantitat a remunerar el vídeo. En total, 10 cineclubs podran acollir-se a aquesta iniciativa, per ordre d'arribada. En cas que hi hagi més de 10 propostes, prioritzarem aquelles que no formaren part de l'edició anterior del DASC. 


#DASC2021 Més info aquí

Esperem les vostres propostes des de ja mateix. Gràcies i salut!




PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS
 



NOTÍCIES DELS CINECLUBS

Cineclub Acte Cambrils

Per tercer any consecutiu, l'associació de cinema ACTE i el BANC DEL TEMPS, junt amb la REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA de Cambrils, organitzem aquest cicle de cinema solidari.

Totes les persones que en formem part creiem que el cinema ha de donar visibilitat a les violacions dels drets humans que es produeixin arreu del món. A més, intentem portar persones que ens presentin les pel·lícules i que ens ajudin a entendre aquestes problemàtiques i fer un debat que enriqueixi a tothom.

El nostre propòsit és el de crear una petita reflexió sobre les vulneracions dels drets humans, sigui en conflictes bèl·lics, migracions o crisis humanitàries.

Aquest any volem dedicar el nostre cicle a donar a conèixer Reus Refugi, l'associació de la nostra comarca que treballa en l'ajuda de les persones refugiades i migrants sense recursos.

Les projeccions seran els dies 13, 20 i 27 de maig al Cinema Rambla de l'Art de Cambrils, de 19 a 22h.







Torna el Cineclub de les Valls d'Andorra amb Assumpció Lluís

Torna la programació cinematogràfica del Cineclub de les Valls i en parlem amb l'Assumpció Lluís, membre del cineclub. Fem una mirada a totes aquelles pel·lícules que es projectaran al llarg d'aquest segon semestre, d'abril a juny. I tot seguit expliquem la pel·lícula d'aquest mateix dimecres 14 a les 21:30h. al Teatre Comunal. "Martin Eden" del director italià Pietro Marcello i amb una gran interpretació del seu protagonista Luca Marinelli.




 

Cineclub Manresa






















Cinemaclub 39 escalons de Manacor



 

 



 

Federació Catalana Cineclubs a Facebook Federació Catalana Cineclubs a Twitter Federació Catalana Cineclubs a Flickr

 

Amb la col·laboració del Departament de Cultura
 
Membre de la Federació Internacional de cineclubs
Federació Catalana de Cineclubs
fcc@federaciocatalanacineclubs.cat
www.federaciocatalanacineclubs.cat
Telèfon: 932890562

 
  Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org