Federació Catalana Cineclubs a Facebook Federació Catalana Cineclubs a Twitter Federació Catalana Cineclubs a Flickr
Butlletí 533. 22 de desembre 2017
 
BUTLLETÍ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS

www.federaciocatalanacineclubs.cat



PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS
 



NOTÍCIES DELS CINECLUBS
 

Cineclub Barcelona Espai de Cinema




 

5 anys de cineclubisme a Vilanova

El 2012, amb la indústria cinematogràfica en crisi i el cinema Bosc en els seus últims anys de vida, un grup de gent amb interessos variats però amb ganes i propostes similars, van muntar el Cineclub Sala1.

Sala1 vam començar a projectar al Foment Vilanoví, primer amb les mostres de curtmetratges internacionals de Future Shorts i després amb un cicle de Nadal.
A inicis del 2013 amb la reobertura del cinema Bosc, que havia tancat uns mesos pel traspàs de la gestió pública a la privada, el Cineclub vam deixar el Foment per traslladar-nos a l’emblemàtica Sala 4 del Bosc, coneguda entre els més cinèfils com “la sala de la tele gran”.

Allà vam viure l'inici del cineclub, on vam començar a programar en dijous i aviat vam passar als dimarts, on ens hem quedat.
D'aquells anys en surt la programació setmanal però també altres activitats, algunes que han desaparegut amb el temps i altres que han perdurat. En farem un repàs:
L’Albert Serra va ser el primer convidat al Cicle d'Autors Catalans, i ens va inaugurar i beneir el cineclub, fent-nos de padrí en la nostra primera projecció al Bosc. El van seguir grans directors i directores com , Carlos Marques-Marcet, Marçal Forés, Pau Freixas, i recentment Elena Martín; entre d’altres.

Seguir llegint...



 


 

 



 

Federació Catalana Cineclubs a Facebook Federació Catalana Cineclubs a Twitter Federació Catalana Cineclubs a Flickr

 

Amb la col·laboració del Departament de Cultura Membre de la Federació Internacional de cineclubs
Federació Catalana de Cineclubs
fcc@federaciocatalanacineclubs.cat
www.federaciocatalanacineclubs.cat
Telèfon: 932890562

 
Diputació de Barcelona Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org