Federació Catalana Cineclubs a Facebook Federació Catalana Cineclubs a Twitter Federació Catalana Cineclubs a Flickr
Butlletí 517. 02 de juny 2017
 
BUTLLETÍ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS

                                                                   www.federaciocatalanacineclubs.cat



Acord amb Vercine

Hem arribat a un acord amb VERCINE per posar a disposició dels cineclubs les darreres estrenes (i alguns titols encara per estrenar) a un preu molt competitiu
 
Format: DCP/Bluray (DVD a consultar)
Versions: VOSC/VOSE/VDC/VDE (a consutar títol a títol)

Títols:

  • La alta sociedad de Bruno Dumont
  • Felices sueños de Marco Bellocchio
  • Aurora de E. Delleuze
  • Entre los dos de Mark Noonan
  • Cosecha amarga de George Mendeluk
  • Como perros salvajes de Paul Shraeder
  • Imperium de Daniel Ragussis
  • Últimos días del desierto de Rodrigo García
  • Paisaje al amanecer de Andreu Castro
  • Orm, la reina de las nieves (animació) de Alexey Tsitlin

Més info sobre els títols disponibles aqui
 


Acord amb Rita&Luca Films

En acord amb la Federació Catalana de Cineclubs, la distribuïdora Rita & Luca Films apropa el seu cinema familiar als Cineclubs, amb diferents tarifes per adaptar-se a cada entitat.
 
Rita & Luca Films és una distribuïdora de cinema per a nens i nenes que proposa una acurada selecció de pel·lícules, tendres i divertides per volar amb la imaginació. Programes de curts sota un mateix fil temàtic i llargmetratges de qualitat artística i pedagògica són les nostres senyes d'identitat. A Rita & Luca Films creiem en un cinema que meravelli als nens, que els faci créixer, que els diverteixi i els tracti com a éssers intel·ligents, imaginatius i crítics. Des de l’ excel·lència artística, la voluntat educativa i el sentit de l'entreteniment.
 
Disposem de diferents tarifes segons el nombre de títols que es vulgui projectar del nostre catàleg de 7 pel·lícules. Demaneu més informació a la nostra oficina
 
Més informació de programes i títols



 



PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS
Programació fins el 18 de juny 2017
 



NOTÍCIES DELS CINECLUBS

Cineclub Sala 1. El Rotllo d'en Roig

L'Associació d'amics de la Carpa Juanita juntament amb el Cineclub Sala1 organitza la tercera edició del Concurs de Curtmetratges El Rotllo d'en Roig. 

La proposta és rodar curtmetratge de 3 minuts amb uns paràmetres concrets proporcionat per la organitació.  Amb aquests paràmetres els participants hauran d'enregistrar i editar una història en 72 hores. 

El Rotllo d'en Roig forma part de les activitats dins del Premi Roig Toqués, qui a part de donar el porró a la Carpa Juanita, col·leccionar milers d'andròmines i objectes marins, era un prolífic "cineísta" que va fer curtmetratges de temàtiques variopintes i enregistraments de la Vilanova de l'època. 

El concurs començarà el divendres 16 de juny a les 12h, on anunciarem els paràmetres a les xarxes socials i a través del correu electrònic a tots els participants que s'hi hagin inscrit prèviament. A partir de llavors, tindran 72h per crear el seu curtmetratge, fins dilluns 19 de juny a les 12h. 

L'entrega de premis serà el dissabte 8 de juliol, durant La Festa d'en Roig, que tindrà lloc al Espai Far, on es projectaran tots els curtmetratges i es revelaran els noms dels premiats. A la festa hi haurà una demostració de cuina marinera, sopar a la fresca dels Gambots i moltes més coses que ja us anirem concretant. 

El concurs comptarà amb un premi de 300€, i un segon premi dels cineclubs catalans Miquel Porter, de 150€, així com entrades gratuïtes al Cineclub Sala1. 

Per consultar les bases del concurs i dur a terme la inscripció, punxeu aquí.

Per veure els curtmetratges de l'any passat, punxeu aquí. 



 

 



 

Federació Catalana Cineclubs a Facebook Federació Catalana Cineclubs a Twitter Federació Catalana Cineclubs a Flickr

 

Amb la col·laboració del Departament de Cultura
 
Membre de la Federació Internacional de cineclubs
Federació Catalana de Cineclubs
fcc@federaciocatalanacineclubs.cat
www.federaciocatalanacineclubs.cat
Telèfon: 932890562

 
Diputació de Barcelona Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org