Butlletí 326. 218 d'octubre 2011
 
ESPECIAL 6a JORNADA DEL CINECLUBISME CATALÀ

                                                                        
www.federaciocatalanacineclubs.cat


NOTICIES DE LA FEDERACIÓ

- 6a JORNADA DEL CINECLUBISME CATALÀ. INFORME

PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS

___________________________________________________________________________________________________

NOTÍCIES DE LA FEDERACIÓ

6a JORNADA DEL CINECLUBISME CATALÀ. INFORME

Barcelona, Dissabte 8 d’octubre 2011
REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA

Els cineclubs assistents a la jornada van ser els següents:

Cineclub 8 ½ de Cassà de la Selva (Josep Ferrer); Cineclub Adler de Lloret de Mar (Joan Moret); Cineclub dels amics del cinema de la capital del cava de Sant Sadurní d’Anoia (Rafael Jariod i Carme Corrales); Cineclub amics del cinema de la Vall de Ribes de Ribes de Freser (Joaquim Roqué); Cineclub de l’Associació Cultural de Granollers (Ricard Caussa i Lambert Botey); Cineclub de l’associació d’enginyers de Barcelona (Juan Manuel García); Cineclub Barcelona Espai de Cinema (Olga Iglesias, Emma Fernández, Julio Lamaña i Laura Marino); Cineclub Bigues i Riells (Joan Salvany i Rosa Ventura); Cineclub de l’Ateneu Adrianenc de Sant Adrià de Besòs (Agustí Gallart); Cineclub Diòptria de Figueres (Rosa Llinàs, Xavier Cairó, Rosa Tarrades i Cristina Jutge); Cineclub El Casal – La mirada del cinema de Mollet del Vallès (Miquel Coll i Enric Pérez); Cineclub Hal2002 de Molins de Rei (Joan Domènech Foix); Cineclub Imatges de Santa Coloma de Gramanet (Ginés Fernández, Beatriz Patraca, Pedro Marín i Fernando García); Cineclub La Claqueta del Vendrell (Ignasi Forcada); Cineclub La Garriga (Roser Folguera, Jordi Casanova i Miquel Vinyals); Cineclub Les Valls d’Andorra (Pere Sementé); Cineclub Manresa (David Torras i Enric Tierz); Cineclub Olot (Josep Costa); Cineclub del Cercle Artístic de Barcelona (Jordi Artigas i Josep Bentz); Cineclub Sabadell (Maria Jesus Conejo i Toni Carné); Cineclub Vic (Joan Puigdollers i Antoni Carmona); Cineclub Vilafranca (Josep Maria Escofet i Manel Balaguer); Cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès (Jordi Mena i Marta Boneu); Club Cinema Castellar de Castellar del Vallès (Àlex Portolés i Christian Tasso); Kino Cinema Contemporani de Tarragona (Xavier García i Iban Benzal).

Altres assistents de la FCC:

Francesca Prats (FCC); Miguel Ruiz de Villalobos (soci d’honor de la FCC); Josep Maria López Llaví (soci d’honor i ex-president de la FCC); Rosa Maria Ferrer (sòcia d’honor de la FCC); Martí Porter (soci d’honor i ex-president de la FCC); Alfredo Vázquez (vicepresident de la Federació galega de cineclubes) i Josep Calle (FCC).

En resum, 25 cineclubs i 58 persones que van participar de les activitats organitzades en la nostra jornada.

PROGRAMA DE LA JORNADA

Espai de la matinal.- Reial cercle artístic de Barcelona. C/Arcs, 5

10,00 - 11,00.- Rebuda dels cineclubs + esmorzar

11,00h - Matinal: Presentació de la Jornada

11,30h.- Taula de treball per grups de proximitat geogràfica.

14,00.- Dinar.

16,15.- Assemblea General de la Federació catalana de cineclubs.

18,30h.- Lliurament del Premi Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs al millor cineclub de l’any 2010

19,00h.- Cinema musicat en directe. “Clàssics al dia. El somni truncat dels orígens”. Cinema mut alemany musicat per la banda Ruidosdefondo (Pablo Vidal i César Meler) Obert a tothom


INFORME

El Reial Cercle Artístic va ser aquest any el nostre amfitrió, oferint-nos el marc incomparable de les seves instal•lacions centenàries al bell mig de la ciutat de Barcelona. La seva sala dels Atlants va ser la protagonista en moltes de les activitats realitzades durant el dia. Després d’un esmorzar proposat pel Cercle artístic i de les presentacions oficials a càrrec del president del Cercle, Josep Bentz i del president de la FCC, en Josep Costa, ens vam disposar a començar les taules de treball.


TAULES DE TREBALL. REUNIONS DE CINECLUBS PER PROXIMITAT GEOGRÀFICA

Es varen conformar els següents grups:

1.- Cineclub Diòptria, Cineclub dels amics del cinema de la Vall de Ribes, Cineclub Olot, Cineclub 8 ½, Cineclub Adler

2.- Cineclub Vic, Cineclub La Garriga, Cineclub Granollers, Cineclub Bigues i Riells, Cineclub Manresa.

3.- Cineclub Sabadell, Cineclub Hal2002, Cineclub Xiscnefils, Cineclub El Casal – La mirada del cinema, Club cinema Castellar.

4.- Cineclub de l’associació d’enginyers, Cineclub Barcelona espai de cinema, Cineclub del Cercle artístic, Cineclub de l’ateneu adrianenc, Cineclub Imatges

5.- Cineclub La Claqueta, Kino cinema contemporani, Cineclub Vilafranca, Cineclub dels amics del cinema de la capital del cava

Repartits en diferents sales de l’edifici els cineclubs van treballar durant dues hores seguint l’ordre del dia proposada:

Ordre del dia:

.- Breu presentació del cineclub

.- Possibles activitats per discutir:

• Agermanament de cineclubs. Que uns cineclubs agermanats puguin donar avantatges als seus socis comuns. Preus especials, accés a sessions extraordinàries, activitats conjuntes…
• Relacions bilaterals com aquelles que potser són més fàcils.
• Compartir programació. En alguns casos compartir programació podria ser una avantatge econòmica
• Festivals i mostres de cinema organitzades per cineclubs. En algun cas un cineclub pot convertir-se en seu d'un dels festivals i mostres organitzades per cineclubs
• Intercanvi d’avantatges entre socis de diferents entitats
• Compartir informació com programacions,…




CONCLUSIONS DE LES TAULES

A les 13,30 tots els cineclubs van posar en comú les conclusions que van ser presentades per ells mateixos. Bona part del temps de les reunions per grups geogràfics van ser destinades a conèixer les activitats de cada cineclub i les diferents formes de treballar, el que era ja un dels principals objectius de la trobada, el compartir experiències que puguin servir com a model per a les activitats pròpies. Fem un resum d’algunes de les conclusions presentades:

Grup 1

• Constaten la dificultat de compartir públic i la diversitat entre les diferents realitats dels cineclubs del grup.
• Malgrat això  consideren interessant compartir despeses, per exemple, en el lloguer i contractació pel cinema a la fresca dels estius i que molts d’ells realitzen. Podria significar una reducció de costos important.
• Algun cineclub del grup té experiència en el camp de les fundacions. Plantegen que treballar amb elles pot ajudar a desgravar.
• Creació d’un carnet de cineclubs federats que pugui aglutinar els descomptes que ja tenim a les sessions de Filmoteca i les altres ofertes que puguin proposar els cineclubs federats.
• Estrényer els vincles entre cineclubs mitjançant grups de treball online que podrien ser la lògica evolució del grup de facebook "Cineclubs de Catalunya".

Grup 2

• Consideren important que la informació circuli entre els cineclubs del grup que tenen una gran proximitat entre ells.
• Promoure els cineastes locals
• Informar de les activitats d’èxit
• Pensen que és important treballar en el subtitulat de les pel•lícules al català i proposen que seria interessant fer-ho en aquells casos possibles i repartir els costos entre els membres del grup.

Grup 3

• Creuen una bona idea avançar en la creació d’un carnet de “Cineclubs de Catalunya” que pugui aglutinar ofertes proposades per tots els cineclubs
• Creuen molt interessant la proposta de la FCC “Per estrenar” i tanmateix proposen la possibilitat de veure-les abans
• Reforçar la comunicació entre els membres del grup de treball informant-se de les programacions i activitats.
• Donar suport al projecte de la FCC “La pel•lícula dels cineclubs” per abaratir els costos de lloguer de còpies.
• Potenciar el cinema clàssic en les programacions dels cineclubs.

Grup 4

• El grup al voltant de la ciutat de Barcelona reconeix una gran diversitat entre ells.
• Veuen molta dificultat a l’hora de programar les seves activitats donat la gran oferta cultural
• Proposen que la FCC treballi amb els mitjans de comunicació per tal de poder tenir un espai “cineclub” en les programacions dels diaris.
• Reforçar la comunicació entre els membres del grup de treball informant-se de les programacions i activitats.
• Mantenir-se informats d’aquelles activitats que tenen cost 0 i que tots podrien aprofitar. Tanmateix informar a la resta de cineclubs de l’àrea d’aquelles activitats que funcionin i siguin exportables a d’altres cineclubs.
• Realitzar un mapa de les característiques (socials, diversitat, nacionalitat, entitats representatives...) per poder redirigir les activitats segons les necessitats de cada lloc

Grup 5

• Creuen una bona idea avançar en la creació d’un carnet de “Cineclubs de Catalunya” que pugui aglutinar ofertes proposades per tots els cineclubs.
• Les experiències amb fundacions podrien ajudara entitats a desgravar.
• Prestar atenció als cicles que les ambaixades poden proposar i que normalment són de franc.
• Utilitzar el grup de cineclubs de Catalunya que existeix a Facebook per penjar programacions, activitats,...

Finalment va haver un torn de paraules on es va debatre sobre la forma d’abaratir preus i de dinamitzar el projecte “La pel•lícula dels cineclubs”.  Es va parlar aleshores de llistat de títols tancats, la necessitat de que els cineclubs responguin ràpidament als correus de la FCC i de treballar amb la màxima antel•lació possible. Ja per sobre del temps estipulat, marxem cap al restaurant La Brasserie del Gòtic on ens espera el dinar de germanor


DINAR DE GERMANOR

  


ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS

Com és habitual i necessari, a primera hora de la tarda vam tornar a la sala dels Atlants del Cercle Artístic per donar pas a l’Assemblea anual de la Federació catalana de cineclubs. Abans, però, vam poder escoltar a Alfredo Vázquez, vicepresident de la Federació galega de cineclubes que ens va explicar la situació del cineclubisme a Galícia.

Durant l’Assemblea es van presentar la memòria d’activitats i memòria econòmica del 2010 així com les propostes pel 2011. Aquesta era una assemblea especial, donat que hi havia renovació de càrrecs. La presidència de Josep Costa del cineclub Olot arribava a la fi, esgotats els terminis imposats pels nostres estatuts. Hi havia una única llista de candidatura que va ser votada per unanimitat. Aquesta és la composició de la nova Junta Directiva de la FCC:

Presidenta: Rosa Llinàs i Viola (Cineclub Diòptria)
Vicepresident: Josep Ferrer i Serra (Cineclub 8 ½)
Tresorera: Emma Fernández i  López (Cineclub Barcelona Espai de Cinema)
Secretari i vocal de relacions internacionals: Julio Lamaña i Orozco (Cineclub Barcelona Espai de Cinema)

Vocals:

Josep Costa i Camps (Cineclub Olot)
Ginés Fernández i Guirao (Cineclub Imatges)
Rosa Maria Ferrer i Argilaga (amics de la FCC)
Olga Iglesias i Jodar (Cineclub Barcelona Espai de Cinema)
Rafael Jariod i  Franco (Cineclub amics del cinema de la capital del cava)
Josep Maria López i  Llaví (amics de la FCC)
Francesca Prats i Tur (amics de la FCC)
Xavier Cairó i Alvero (Cineclub Diòptria)
Xavier García i Puerto (Kino cinema contemporani)
Joaquim Roqué i Paret (Cineclub amics del cinema de la Vall de Ribes)

LLIURAMENT DEL PREMI JOSE MARIA NUNES DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS AL MILLOR CINECLUB DE L’ANY 2010

Per primer cop, la FCC atorga uns premis als millors cineclubs de l’any. La idea és anar incrementant any rere any la importància dels premis diversificant-los per tal pugui donar resposta a la rica diversitat del cineclubisme català. Vam triar el nom de Premis Jose Maria Nunes de la FCC considerant a aquest director com el que representava millor l’esperit de llibertat, gosadia i intrepidesa dels cineclubisme català. En l’acte de lliurament dels premis ens va acompanyar Adela, la companya de Nunes i la seva filla Virginia. Aquesta és l’acte dels premis:


PREMIS JOSE MARIA NUNES DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS

MILLOR CINECLUB 2010.- Dotat amb 1000€

MILLOR PROGRAMACIÓ DE CINEMA CATALÀ.- Premiat amb un faldó al diari ARA valorat en 900€


ELS CINECLUBS QUE S’HAN PRESENTAT AL PREMI I COMPLEIXEN LES BASES PER OPTAR-HI SÓN:

• CINECLUB DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DE GRANOLLERS
• CINECLUB BARCELONA ESPAI DE CINEMA
• CINECLUB DIÒPTRIA DE FIGUERES
• CINECLUB HAL2002 DE MOLINS DE REI
• CINECLUB MANRESA
• CINECLUB SABADELL
• CINECLUB VIC
• CINECLUB XISCNÈFILS DE CERDANYOLA DEL VALLÈS

El jurat composat per: Jordi Artigas Candela, del Cineclub del Cercle Artístic de Barcelona; Josep Maria López Llaví de la Federació catalana de cineclubs i Josep Calle Buendía de la Filmoteca de Catalunya, S’han reunit per a deliberar el dia 6 d’octubre a les 19h a la seu de la FCC.

ACTA DEL JURAT:

Els vuit cineclubs presentats als premis Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs són una clara representació de l’empenta i l’esforç del cineclubisme català, treballant per portar el bo i el millor del cinema mundial a les seves poblacions. La tria dels premis ha estat molt difícil. Aquesta vegada s’ha complert el tòpic.

PREMI JOSE MARIA NUNES DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS AL CINECLUB AMB LA MILLOR PROGRAMACIÓ DE CINEMA CATALÀ

Premi: Un faldó de publicitat al diari de tirada nacional ARA

Per saber integrar la programació de cinema català al llarg de tota la temporada, considerant-la un factor de normalitat i no una excepcionalitat; per l’organització d’un festival on tenen cabuda els films rodats per realitzadors locals, per convidar entre d’altres, a Judit Colell i Jordi Cadena, a Ventura Durall o a Pasqual Maragall, el jurat ha decidit atorgar el premi al Cineclub Diòptria de Figueres.

MENCIÓ ESPECIAL HONORÍFICA AL PREMI AL MILLOR CINECLUB 2010

Vista la gran competitivitat en els mèrits dels cineclubs presentats, i arribats al moment final amb empat tècnic, el jurat vol fer una menció honorífica a un cineclub veterà, que combina la programació de clàssics amb el cinema d’autor contemporani; que ha apostat decididament i de forma pionera pel salt a l’alta definició digital; que ha integrat els films d’animació dins la seva programació habitual, que organitza una mostra de curts original i rica en premis i que treballa de forma molt vinculant amb les entitats locals. Per tot això el jurat ha decidit atorgar aquesta menció especial honorífica al Cineclub Vic.

PREMI JOSE MARIA NUNES DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS AL MILLOR CINECLUB DEL 2010

Premi: 1000€

Per la seva veterania; pel seu èxit en quant a nombre de públic assistent a les seves sessions; per mantenir el cinema en actiu a la seva ciutat quan les sales comercials van plegar; per saber mantenir l’equilibri entre una programació de qualitat per un públic ampli i apostes més arriscades; per tenir una gran activitat amb tres projeccions setmanals; per incloure el documental en la seva programació habitual;  per tenir cura de la sessions incorporant full de sala i realitzant campanyes de comunicació amb cartells per la ciutat i amb presència a internet a través de la seva plana web i de les xarxes socials; per organitzar una mostra anual on els protagonistes són els realitzadors de la seva ciutat, per haver aconseguit una forta presència en la premsa local. Per tot això, considerem que el premi Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs al millor cineclub del 2010 és per al Cineclub de l’Associació Cultural de Granollers.

Signem aquesta acta:

Jordi Artigas Candela: Cineclub Cercle Artístic     
Josep Maria López Llaví:  Federació catalana decineclubs
Josep Calle Buendía: Filmoteca deCatalunya

  foto Jordi Tarrés

 
CINEMA MUSICAT EN DIRECTE. “CLÀSSICS AL DIA. EL SOMNI TRUNCAT DELS ORÍGENS”. CINEMA MUT ALEMANY MUSICAT PER LA BANDA RUIDOSDEFONDO (PABLO VIDAL I CÉSAR MELER) OBERT A TOTHOM

La nostra jornada no podia finalitzar millor que amb una projecció excepcional. Un programa de cinema mut alemany produït per la UFA musicat en directe. Aquest programa, presentat al Festival REC de Tarragona va ser presentat per Xavier García, director del festival i programador del Kino Cinema Contemporani.

CLÀSSICS AL DIA

Clàssics al dia és la recuperació de joies de l’avantguarda històrica musicades per intèrprets actuals, que les ressusciten i els atorguen nova vitalitat. Peces musicades en directe perquè produeixin el mateix efecte en el públic que el primer dia que van ser projectades, i no només contemplar-les com a arqueologia fílmica.

Es tracta d’un espectacle de producció pròpia en el qual músics actuals i habituats a l’experimentació musiquen en directe obres ja clàssiques, fins i tot procedents del període mut. Una manera de recuperar pel•lícules mítiques, i de vegades, desconegudes pel gran públic, en una doble tasca de divulgació i homenatge, donant-los un toc d’estil i d’actualitat.

Clàssics al dia: El somni truncat dels orígens

I una selecció especial de músics tocats per la inspiració, que formen una banda nova per a una composició inèdita. Ruidosdefondo és Pablo Vidal i César Meler (procedents de diverses bandes com Lecirke, The Transistor Arkestra, o ex-Noisets...). Tornada als orígens: dues persones i un munt d’instruments. Fosa a negre, sorolls irrecognoscible però familiars i una tonada embriagadora.

A l’escenari, una pantalla, i dos músics que ‘remenen’ el sampler, teclats, sintetizador, xilòfon, guitarres elèctrica i acústica i les pròpies veus, i construeixen uns paisatges sonors que van del folck al post-rock, amb petits tocs electrònics, que evolucionen en constant diàleg amb les imatges en moviment, les actualitzen i entren en comunió creativa.

Després d’una presentació del show i una contextualització històrica a càrrec del comissari, Ruidosdefondo ens submergeixen en un espectacle, música en blanc i negre, un univers oníric al servei de l’època daurada del cinema alemany.

Films i fragments:

Arrivé de l’express ( Rolf Randolf, 1896)
Opus II (Walther Ruttman, 1922)
The Einstein Theory of Relativity  (Hans Walter Kornblum,1923), fragments
Schokoladenkaspar  (Rolf Randolf, 1926)
Kölle Pass op! (Rolf Randolf, 1928), fragment
Ekstasse  (Gustav Machatý,1933) , fragment
Opus IV (Walther Ruttman, 1922)

Fotos Jordi Tarrés


Finalitzada la projecció vam donar per ben conclosa la nostra jornada, carregats d’energia per els nous reptes que tenim endavant

Totes les imatges de la jornada a:
http://www.flickr.com/photos/federaciocatalanacineclubs/sets/72157627698747271/detail/

Organitzen:

Federació catalana de Cineclubs
Reial Cercle Artístic

Amb la col•laboració de:

Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de Catalunya
Institut Català de les Indústries Culturals
 



PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS
Programació del 21 d'octubre al 6 de novembre de 2011 
 

Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
MIDNIGHT IN PARIS
35mm. VOSE
Data: 21/10/2011 Hora: 19 : 00


Cineclub Culturarse de Sagunt. Casal de Joves
INSIDE JOB
DVD. VOSE 
Data: 21/10/2011 Hora: 19 : 30


Cineclub Vic. Espai de Teatre i Cinema Etcètra
DJANGO
DVD. VOSE
Data: 21/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
MIDNIGHT IN PARIS
35mm. VOSE 
Data: 21/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
MIDNIGHT IN PARIS
35mm. VOSE 
Data: 23/10/2011 Hora: 19 : 00


Cineclub Manresa. Teatre Conservatori
LE QUATTRO VOLTE
35mm. VO 
Data: 23/10/2011 Hora: 21 : 00


Cineclub Olot. Teatre Principal d'Olotí
EL QUINTETO DE LA MUERTE
35mm.VOSE. FILMOTECA DE CATALUNYA 
Data: 25/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Sabadell. Cinema Teatre Imperial
LA MUJER PANTERA
35mm. VOSE 
Data: 27/10/2011 Hora: 20 : 15


Cineclub Xiscnèfils. Ateneu de Cerdanyola del Vallès
INSIDE JOB
35mm. VOSE 
Data: 27/10/2011 Hora: 21 : 30


Cineclub Sabadell. Cinema Teatre Imperial
LA MUJER PANTERA
35mm. VOSE 
Data: 27/10/2011 Hora: 22 : 30


Cineclub Diòptria de Figueres. CAT Cinemes
EN UN MUNDO MEJOR
35mm. VOSE 
Data: 27/10/2011 Hora: 22 : 30


Club Cinema Castellar del Vallès. Auditori Municipal Manel Pont
EN TIERRA DE NADIE
DVD. VOSE
Data: 28/10/2011. Hora 21,00h 


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
WIN WIN, GANAMOS TODOS
35mm. VOSE
Data: 28/10/2011 Hora: 19 : 00


Cineclub Imatges de Santa Coloma de Singuerlin. Biblioteca de Singuerlin.
PESADILLA ANTES DE NAVIDAD
DVD.VOSE 
Data: 28/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Olot. Teatre Principal d'Olotí
¿CUÁNTO PESA SU EDIFICIO, MR. FOSTER?
BR. VOSE 
Data: 28/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
WIN WIN, GANAMOS TODOS
35mm. VOSE 
Data: 28/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Vic. Espai de Teatre i Cinema Etcètra
TOKIO BLUES
35mm. VOSE 
Data: 28/10/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Culturarse de Sagunt. Casal de Joves
FANTÁSTICO MR. FOX
DVD. VOSE 
Data: 29/10/2011 Hora: 11 : 30


Cineclub Vic. Espai de Teatre i Cinema Etcètra
LES QUATRE ESTACIONS D'EN LUDOVIC
DVD. VO. CINECLUB XIC 
Data: 30/10/2011 12:00h


Cineclub Casal d'Olesa. Casal Catòlic d'Olesa de Montserrat
UN CUENTO CHINO
DVD. VOE
Data: 30/10/2011 Hora: 17 : 00


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
WIN WIN, GANAMOS TODOS
35mm. VOSE 
Data: 30/10/2011 Hora: 19 : 00


Cineclub Manresa. Teatre Conservatori
LA DOCTRINA DEL SHOCK
35mm. VOSE 
Data: 30/10/2011 Hora: 21 : 00


Cineclub Vic. Espai de Teatre i Cinema Etcètra
LA MUJER PANTERA
35mm. VOSE. FILMOTECA DE CATALUNYA
Data: 01/11/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Vic. Espai de Teatre i Cinema Etcètra
FROZEN
DVD.VOSE 
Data: 01/11/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Centre de Lectura de Reus. Sala d'Actes del Centre de Lectura
PLÁCIDO
DVD. VOE
Data: 02/11/2011 Hora: 19 : 30


Cineclub Barcelona Espai de Cinema de Barcelona. Casa Elizalde
COOL AND CRAZY
DVD. VOSC 
Data: 03/11/2011 Hora: 19 : 30


Cineclub Sabadell. Cinema Teatre Imperial
A PROPOSITO DE ELLY
35mm. VOSE 
Data: 03/11/2011 Hora: 20 : 15


Cineclub Xiscnèfils. Ateneu de Cerdanyola del Vallès
INCENDIES
35mm. VOSE 
Data: 03/11/2011 Hora: 21 : 30


Cineclub La Claqueta de El Vendrell. Escola de Música Pau Casals
SER O NO SER
DVD.VOSE
Data: 03/11/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Sabadell. Cinema Teatre Imperial
A PROPOSITO DE ELLY
35mm. VOSE 
Data: 03/11/2011 Hora: 22 : 30


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
LA PRIMA COSA BELLA
35mm. VOSE 
Data: 04/11/2011 Hora: 19 : 00


Cineclub Culturarse de Sagunt. Casal de Joves
ENEMIGOS PÚBLICOS
DVD. VOSE
Data: 04/11/2011 Hora: 19 : 30


Club Cinema Castellar del Vallès. Auditori Municipal Manel Pont
INSIDE JOB
DVD. VOSE
Data: 04/11/2011 Hora: 21 : 00


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
LA PRIMA COSA BELLA
35mm. VOSE 
Data: 04/11/2011 Hora: 22 : 00


Cineclub Amics del cinema de la Vall de Ribes de Ribes de Freser. Cinema Catalunya
EL ESCRITOR
DVD. VOSE 
Data: 04/11/2011 Hora: 22 : 15


Cineclub de l'Associació Cultural Granollers. Centre Cultural Municipal
LA PRIMA COSA BELLA
35mm. VOSE 
Data: 06/11/2011 Hora: 19 : 00

 

 

 



 

Amb la col·laboració del Departament de Cultura i Mitjans de
Comunicació de la Generalitat de Catalunya

 
Membre de la Federació Internacional de cineclubs
Federació Catalana de Cineclubs
fcc@federaciocatalanacineclubs.cat
www.federaciocatalanacineclubs.cat
Casanova 3-5-7, entresol 7a porta (esc. esquerra)
08011 - Barcelona
Telèfon: 932890562


 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org