Butlletí 302. 07 de gener 2011
 
BUTLLETÍ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS

SUMARI                                                                          
www.federaciocatalanacineclubs.cat


NOTICIES DE LA FEDERACIÓ


- CRÒNICA DE LA PRESÈNCIA CATALANA A LA 3ª CONFERÈNCIA MUNDIAL DE CINECLUBS I A L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE CINECLUBS.

PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS

NOTÍCIES DELS CINECLUBS


- 1a SESSIÓ DEL CINECLUB DEL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA
- CINECLUB DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS. PROGRAMACIÓ


ALTRES NOTÍCIES


NOTÍCIES DE LA FEDERACIÓ

CRÒNICA DE LA PRESÈNCIA CATALANA A LA 3ª CONFERÈNCIA MUNDIAL DE CINECLUBS I A L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE CINECLUBS.

Del 6 al 12 de desembre 2010-12-27. Recife (Pernambuco) BRASIL

Com a introducció
Mentre esperava a Lisboa el meu avió que em portaria a Recife, reflexionava sobre la transcendència de la trobada cineclubista internacional que tindria lloc a Brasil. Feia exactament 25 anys de la primera Assemblea General de la FICC a La Havana (Cuba) i organitzar aquesta segona a Recife (Brasil) significa el reconeixement del desenvolupament del cineclubisme llatinoamericà, probablement el més actiu dins els països federats a la FICC. Implícitament hom pot comprendre el perd del pes dels països europeus (encara que continuen tenint el nombre més important de federacions en el si de la FICC) i la progressiva deseuropeització d’aquest organisme internacional. I aquesta ha estat la política del president de la FICC en els dos últims mandats, Paolo Minuto. Un Itàlia de Reggio Calàbria que va portar dins del Comitè Executiu una persona de Bangladesh com a secretari general i una de Brasil com a vicepresident. Aquesta línia ha permès en els últims anys noves idees, nous aires dins la FICC. En aquesta assemblea general teníem que escollir un nou president que per una banda, finalitzés la línia internacionalitzadora de la FICC traçada per Paolo Minuto i que per altra, reflectís el pes de Llatinoamericà en el cineclubisme internacional. El candidat ha estat únic i aclamat per unanimitat com el nou president. Claudino de Jesus serà el primer president llatinoamericà de la llarga història de la FICC (1947).
Catalunya ha treballat durant el 2004 conjuntament amb els països d’Amèrica Llatina. Malgrat no pertànyer oficialment al grup, Catalunya s’ha sentit acollida i estimada dins d’aquest col·lectiu. que actualment està conformat per Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Cuba, Xile, Equador, República Dominicana, Mèxic, Uruguai i Veneçuela. Fruit d’aquest grup de treball, Brasil ha organitzat ja 5 Encuentros iberoamericanos de cineclubs en els que Portugal i Catalunya han contribuït amb la seva presència.
Un dels punts que restaven pendents de modificació era el referent a la quota de federats. Una quota massa elevada per alguns països que no podien pertànyer a la FICC i que limitava per tant la representativitat d’aquest organisme internacional. Havíem fracassat fa dos anys quan no vam poder rebaixar la quota i aquesta assemblea es presentava com la segona oportunitat per fer-ho.
També es complia un somni. L’edició de la revista “Cuadernos de los cineclubs”. La primera revista que estudia el fenomen cineclubista des d’un punt de vista històric i de reflexió, que vol incorporar aquest camp a l’estudi general de la Història de cinema. La presentació tindria lloc aquests dies.
Moltes incògnites i reptes que ben aviat es veurien àmpliament satisfetes.


3A CONFERÈNCIA MUNDIAL DE CINECLUBS

Las dues primeres conferències van tenir lloc a Mèxic i aquesta tercera aprofitava la presència de més de 50 persones de tots els continents. Gabriel Rodríguez i Carolina Elias han organitzat una sèrie de taules ben interessants on es va discutir de temes importants pel cineclubisme internacional. La Federació catalana de cineclubs participava en dues de les taules: la que parlava de drets i legislacions i la que tractava de les investigacions sobre cineclubisme.
En la primera vam exposar la presència del cineclubisme català dins la nova llei del cinema de Catalunya i a la segona vam incidir en l’aparició de los “Cuadernos de los cineclubs”, revista d’anàlisi sobre el fenomen cineclubista a nivell mundial.


PROGRAMA

Dimarts 7.12. 2010
17:30-18:00 hrs
Apertura
18:00-19:20 hrs
Mesa 1. La obra, el autor y el público: ¿y los derechos?
Julio Lamaña – Cataluña - Espanha
Clarice Castro – Jurista da PUC / PE - Brasil
Rajesh Gongaju – Katmandu
Rozemberg Camiri – Cineasta e Presidente do Congresso Brasileiro de Cinema - CBC – Brasil
Representante da Secretaria de Políticas Culturais do Ministerio da Cultura – Brasil
Moderadora: Gabriel Rodríguez

Dimecres 8.12. 2010
17:30-18:00 hrs
Mesa 2. La FICC y América Latina
Cristina Marchese – Argentina
Felipe Macedo – Brasil / Brazil
Gabriel Rodríguez – México
Moderadora: Laura Godoy – Ecuador
19:00- 19:25 hrs
Homenaje póstumo a Juan Carlos Arch – Argentina
Moderador: Fernando Henríquez – Uruguay

Dijous 9. 12. 2010
14:30- 15:50 hrs
Mesa 3. Panorama mundial, los cine clubes en el siglo XXI

Maeve Cooke Irlanda do Norte
Aziz Arbai - Marrocos
Tuck Cheong Wong - Malásia
Maciej Gil - Polônia
João Paulo Macedo - Portugal
Moderador: Paolo Minuto
16:00 – 17:00 hrs

4. Experiencias cineclubistas en Brasil
PE / Gè Carvalho - FEPEC
ES / Mariza Teixeira - ACCVV
RS / Luiz Alberto Cassol – Vice Presidente do CNC
PA / Francisco Weill - PARACINE
RJ / Flavio Machado - ASCINE
Moderador: João Baptista Pimentel Neto

17:30 – 19:20
5. Estudios del cineclubismo: oralidad, archivos, orígenes y publicaciones
Felipe Macedo - Brasil
Gabriel Rodríguez - México
Julio Lamaña – Cataluña


ÚLTIMA REUNIÓ DEL COMITÉ EXECUTIU, ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE CINECLUBS (FICC) I PRIMERA REUNIÓ DEL NOU COMITÉ EXECUTIU

08/12/2010.- ÚLTIMA REUNIÓ DEL COMITÉ EXECUTIU
Aquesta assemblea general marcava el final de l’etapa de la presidència de Paolo Minuto, que des del 2003 estava al capdavant de la FICC. L’última reunió del Comitè Executiu es presentava de gran importància ja que havíem de preparar una proposta de quota pels socis federats per a presentar a l’Assemblea General. El tema de la quota, que fins ara era de 265€, havia estat un tema controvertit. La realitat és que una quota alta impedeix que moltes federacions puguin ser socis de ple dret i per tant, limita la representativitat de la FICC a nivell mundial. Rebaixar la quota podria significar un increment de socis significatiu que a la llarga, podria també significar un increment de diners. La proposta que es presentaria a l’assemblea seria de 100€ anuals.

Dues candidatures es presenten per organitzar l’Assemblea 2012: Guimaraes (Portugal) com a Capital Europea de la Cultura 2012 (durant l’AG també va aparèixer la candidatura de Cartago (Tunísia).

També s’aprova presentar a l’AG les noves candidatures com a nous socis de la FICC per la Federació de cineclubs de Nova Zelanda, Afganistan cinema club i Nepal Film Society.

La resta de feines pendents queden per tractar en la primera reunió del nou Comitè Executiu escollit a l’AG.


10/12/2010. ASSEMBLEA GENERAL DE LA FICC

40 persones representaven al cineclubisme mundial en 23 membres plens amb veu i vot presents amb el quòrum suficient per continuar amb l’AG. S’aproven els nos membres suggerits per el CE. Per tant 4 nous membres a Afganistan, Geòrgia, Nepal i Nova Zelanda.

El Secretari General (Golam Rabbany Biplob) llegeix l’informe del Comitè Executiu sobre el treball realitzat aquests dos últims anys (que s’aprova)

El tresorer (Raivo Olmet) llegeix l’informe (que s’aprova)

Es fan tots els informes dels diferents grups: Centre Europa, Països Nòrdics, Grup mediterrani, Grup llengua anglesa, Grup asiàtic i Grup Llatinoamericà. (S’aproven).

Es llegeix també els informes de les tasques especials: (Cinema per a nens i joves, Festivals, Web i comunicació, arxiu FICC, Educació. (s’aproven).

Paolo Minuto, president, fa el seu informe sobre el seu mandat. Per fer-ho, utilitza un power point que fa un repàs per diferents cançons i pel text de El Quijote de Cervantes. En aquest discurs es reforça la idea d’integració de tots els països del món en el si de la FICC i la necessitat de manifestar-se en contra de qualsevol forma de totalitarisme. Ovació i prenen la paraula moltes persones per agrair la tasca de Paolo..

Es presenta la proposta del CE per a la rebaixa de la quota a 100€ que és aprovada unànimement.

Per a la propera Assemblea General 2012 apareixen dues possibilitats: Tunísia i Portugal. S’acorda que si existeix la possibilitat de fer dos esdeveniments internacionals seria llàstima deixar passar l’oportunitat. S’aprova.

Eleccions. Es proposa a Luce Vigo (present a la sala) per tal accepti el rol de representació institucional de presidenta cultural. Ho accepta i recull el premi Emilio Salles Gomes (que també va ser el primer en escriure una biografia del seu pare, Jean Vigo). S’aprova unànimement.

En quant als grups es proposen alguns canvis: Nou grup: Africà; Crear el grup Australasia (Austràlia, Nova Zelanda i sud-est asiàtic); Asia es converteix en Asia Central; Desapareix el grup de llengua anglesa i UK i Irlanda s’afegeix al grup dels Països Nòrdics. (S’aprova).

Es fa un record a Asma Fenni (Tunísia), presidenta de la federació de cineclubs de Tunis i que va morir fa poc.

La proposta dels càrrecs que són presentats a l’AG i escollits queden doncs de la següent manera:


COMITÉ EXECUTIU 2010-2012

International Federation of Film Societies Cultural President
Luce Vigo- France

President
Claudino de Jesus –Brasil

Vice-President
Golam Rabbany Biplob – Bangladesh

Secretary General
Julio Lamana - Catalonia-Spain

Treasurer
Raivo Olmet – Estonia

Secretary (African Group)
Saida Cherif – Tunisia

Secretary (Asian Group)
Premendra Mazumder – India

Secretary (Australasian Group)
Ryan Michael Reynolds – New Zealand

Secretary (Central and Eastern European Group)
Maciel Gil - Poland

Secretary (Latin America)
Cristina Marchese – Argentina

Secretary (Mediterranean Group)
Vacant

Secretary (Nordic group)
Maeve Cooke - Ireland

Special Duty Officer (Archive)
Robert Richter – Switzerland

Special Duty Officer (Research and Publications)
Wong Tuck Cheong – Malaysia

Special Duty Officer (Education)
Guy Desiré - Burkina Faso

Special Duty Officer (Children and Youth Films)
Hauke Lange Fuchs – Germany

Special Duty Officer (Communication)
Jon Iversen – Norway

Special Duty Officer (Communication)
Gabriel Rodriguez – Mexico

Special Duty Officer (Secretariat and Jury Administration)
João Paulo Macedo – Portugal

Special Duty Officer (Secretariat and Jury Administration)
Atle Hunnes Isaksen – Norway


Auditor
Torbjörn Kjellsson – Sweden


11/12/2010.- PRIMERA REUNIÓ DEL NOU COMITÉ EXECUTIU
El nou comitè executiu en ple es reuneix per primera vegada sota la presidència de Claudino de Jesus. Aquest informa que (fora del Comitè Executiu) rebrà assessorament per part de Felipe Macedo. És una informació que no vincula per res al CE ja que Macedo no formarà part del CE.

Es dona dos mesos (11/02/2011) per tenir els informes dels grups i de les tasques especials presentades a l’AG i que s’afegiran a l’acta per enviar a tothom. També es demana als secretaris de grup que preparin un pla de treball d’objectius pel període 2011-2012. Tots els secretaris estan d’acord.

Els 3 secretaris han de treballar junts (Joao Paulo, Atle i Julio) per optimitzar la feina.

Sobre el premi Quijote de la FICC es manifesta la necessitat de disposar d’un material en paper per a promocionar el premi i aconseguir nous festivals. Es decideix que la proposta brasilera per tenir un trofeig és més econòmica i viable que la proposta de Polònia. El fulletó queda a càrrec de Joao paulo, Julio i Gabriel) per fer el disseny. Brasil pagarà la impressió.

El website (que ja estava en procés de canvi) passa a mans dels nous responsables (Gabriel i Jon). Estudiaran la proposta portuguesa i realitzaran una proposta final al CE.

En el tema de comunicació es demana més participació dels secretaris de grup per a enviar informació de cada grup. Es manté la importància de augmentar el mapa mundial del cineclubisme a Google maps.

CINESUD. Es recomana que Cinesud entri en les estratègies de cada grup. De moment el grup Africà ja presenta una proposta a través de Tunísia i el grup d’Amèrica Llatina es manifesta que continuarà com fins ara contant amb els films del catàleg.

En el punt sobre el Festival Internacional de cineclubs, que ja fa uns anys que no es realitza, s’està pendent de construir una proposta per dur-lo a terme. Formarà part dels projectes que els 3 secretaris han de treballar.

Arxiu FICC a la cinemateca de Laussane. S’accepta que és necessari una visita a l’arxiu per fer un primer buidat de materials. S’acorda que Robert i Julio preparin un pressupost per a una visita a l’arxiu.

S’accepta l’ajut econòmic de la FICC a la organització brasilera per la trobada

Es planteja redactar “La Carta de Recife”. S’aprova i serà signada per tots els delegats.

El president tanca la sessió.


CONCLUSIONS

La primera reflexió ha estat el posicionament natural del cineclubisme llatinoamericà com a punta de llança del moviment cineclubista internacional. I Brasil com a motor. No només Brasil ha permès l’organització d’un esdeveniment com la FICC no havia vist en anys, sinó que hem pogut veure en la trobada nacional de cineclubs de Brasil una dinàmica i una articulació que ens ha sorprès gratament. També hem pogut veure com l’articulació del grup iberoamericà s’ha mostrat a través dels seus informes com el grup que ha estat capaç de treballar conjuntament i articular projectes concrets entre els països integrants del grup. Dins aquesta lògica s’entén la nova presidència a mans d’un brasiler, Claudino de Jesus, que ha liderat com a president del Conselho Nacional do cineclubes do Brasil l'articulació d’un moviment que en el 2003 era pràcticament inexistent i que ara (en aquesta trobada nacional) va reunir a més de 200 cineclubs d’uns 500 federats.

Si llatinoamèrica apareix com a motor, l’altre aspecte a ressenyar ha estat el reconeixement de la tasca del president sortint Paolo Minuto. Ell ha estat capaç de girar el rumb des d’una FICC europeïtzada a una FICC global, on altres continents han anant entrant en el sí del CE i per tant, en el nucli de decisió de la FICC. Gràcies a Paolo, aquesta integració ha portat una institució veritablement internacional.

Hem de reconèixer també algunes deficiències que haurem de treballar tots plegats. Continuem sense cap tipus de finançament que no sigui l’ingrés de les quotes. Això limita la nostra capacitat per a disposar d’una oficina administrativa que ajudaria a tirar endavant projectes de futur. També hem vist en els últims anys la pèrdua del Festival Internacional de cineclubs organitzat per la Federació italiana de cineclubs. Aquest era el punt de trobada anual i perdre’l suposa perdre força en la generació de nous projectes. Esperem també que el nou CE pugui treballar aquest aspecte.

Personalment, accepto el càrrec de Secretari General amb el respecte i la responsabilitat que correspon. El treball que he realitzat com a secretari de comunicació fins ara i el que faig dins el grup iberoamericà, dins el comitè de redacció de la revista “Quaderns del cineclubisme”, i en la experiència de difusió de films CINESUD em fan pensar que encara hi ha moltes coses a fer. L’ambient de companyonia i de respecte que es viu a la FICC possibilita l’entusiasme general i la bona voluntat. Hem de fer que el finançament no continuï sent un llast que impedeixi el vol de la FICC en aquesta segona dècada del segle XXI.




PROGRAMACIÓ DELS CINECLUBS
Programació del 7 al 23 de gener 2011 
 

Casal de Joves. Cineclub Culturarse
CURTMETRATGES CI&VI
Sel•lecció de curts guanyadors en festivals de Sevilla, Varsovia i Nova York. Facilitats pel CI&VI /Festivals de cinema de Catalunya) 
Data: 07/01/2011 Hora: 19 : 30

Cinema Nou / Cineclub Vic
RESCATE AL AMANECER
DVD. VOSE 
Data: 11/01/2011 Hora: 22 : 00

Teatre Principal. Cineclub Valls
BICICLETA, CULLERA, POMA
DVD. VOC 
Data: 13/01/2011 Hora: 21 : 30

CAT Cinemes. Cineclub Diòptria de Figueres
NOTHING PERSONAL
35mm. VOSE 
Data: 13/01/2011 Hora: 22 : 15

 CineBaix a Sant Feliu de Llobregat
CURTMETRATGES CI&VI
Sel•lecció de curts guanyadors en festivals de Sevilla, Varsovia i Nova York. Facilitats pel CI&VI /Festivals de cinema de Catalunya)
Data: 14/01/2011 Hora: 20 : 00

Ateneu Igualada / Cineclub Igualada
 BURIED
35mm VOSE 
Data: 14/01/2011 Hora: 21 : 00

Teatre Principal / Cineclub Olot
FISH TANK
35mm. VOSE 
 Data: 14/01/2011 Hora: 22 : 00

CAT Cinemes. Cineclub Diòptria de Figueres
UN HOMBRE SOLTERO
DVD. VOSE 
Data: 14/01/2011 Hora: 22 : 15

Cinema Nou / Cineclub Vic
CALABUCH
35mm VOE 
Data: 18/01/2011 Hora: 22 : 00

Teatre Sant Jaume. Cineclub Espai de cinema Sant Jaume de Premià de Dalt
MIS TARDES CON MARGHERITTE
DVD. VDE 
Data: 21/01/2011 Hora: 21 : 30

Teatre Principal / Cineclub Olot
LA VIDA EN TIEMPOS DE GUERRA
35mm. VOSE 
Data: 21/01/2011 Hora: 22 : 00

Cineclub Amics del cinema de la Capital del Cava de Sant Sadurní d'Anoia
CURTMETRATGES CI&VI
DVD. VOSE 
Data: 22/01/2011 




NOTÍCIES DELS CINECLUBS


1a SESSIÓ DEL CINECLUB DEL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA


19 de gener de 2011, dimecres, a les 19'30 h.

"Cineastes contra Magnats"
Director: Carles Benpar
Nacionalitat: Catalana

Comptarem amb la presència de Carles Benpar per al col.loqui

INFORMACIÓ CINEMATOGRÀFICA

Documental sobre les alteracions que el mitjà audiovisual ha inclòs en la cinematografia, des del canvi de velocitat de les pel lícules mudes fins al acolorit electrònic de films rodats en blanc i negre, vist des de la perspectiva de la lluita que sol enfrontar a l'esperit creador enfront la manipulació. Pretén ser un manifest en defensa dels drets morals de l'autor cinematogràfic sobre la seva obra davant de les manipulacions a les que "obliga" el mitjà audiovisual.



CINECLUB DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS. PROGRAMACIÓ

GENER 2011

14.1.11 CIUTAT DE VIDA I MORT – Lu Chuan
T.O. : Nanjing !, Nanjing ! – Xina, 2009
v.o. xinesa, s/castellà
132 min.

21.1.11 BICICLETA, CULLERA, POMA – Carles Bosch
Catalunya, 2010
v.o. catalana
106 min.

28.1.11 UN PROFETA – Jacques Audiard
T.O. : Un prophète, França, 2009
v.o. francesa, s/castellà
148 min.

FEBRER 2011

4.2.11 UN TIPUS SERIÓS – Joel i Ethan Coen
T.O. : A Serious Man. EUA, 2009
v.o. anglesa, s/castellà
106 min.

11.2.11 CARANCHO – Pablo Trapero
Argentina, 2010
v.o. castellana
107 min.

18.2.11 AIR DOLL – Hirokazu Kore-eda
T.O. : Kûki ningyô. Japó, 2009
v.o. japonesa, s/castellà
125 min.

25.2.11 FESTIVAL EUROPEU DE CURTMETRATGES

MARÇ 2011

11.3.11 LONDON RIVER – Rachid Bouchareb
Regne Unit, 2008
v.o. anglesa, s/castellà
87 min.

ABRIL 2011

1.4.11 EL SILENCI DE LORNA – Jean-Pierre i L. Dardenne
T.O. : Le silence de Lorna. Bèlgica, 2008
v.o. francesa, s/castellà
108 min.

TOTES LES SESSIONS ELS DIVENDRES AL TEATRE BARTRINA A LES 10 DE LA NIT

ALTRES NOTICIES

FILMOTECA DE CATALUNYA

La Filmoteca de Catalunya projecta els millors films de l’any 2010

Durant el mes de gener i part de febrer la Fimoteca de Catalunya té programat projectar els millors films entre l’1 de novembre de 2009 i el 31 d’octubre de 2010. La selecció de les pel·lícules és el resultat a partir de les votacions dels crítics cinematogràfics de cinc publicacions especialitzades: Cahiers du cinema. España; Dirigido por…, Fotogramas, Guía del OcioBCN i Time Out. Un crític de cada revista farà una presentació del film més puntuat per la seva publicació. La pel·lícula escollida per la Guía del OcioBCN ha estat The ghost writer, de Roman Polanski i la presentació anirà a càrrec d’Àlex Gorina i tindrà lloc el dimarts 11 de gener a les 19:15h. Dirigido por… ha considerat La cinta blanca, de Michael Haneke el film de més qualitat i el crític Quim Casas explicarà el perquè d’aquesta decisió el 18 de gener a les 19h. Time Out ha atorgat la màxima puntuació al film I’m not there, de Todd Haynes, que serà presentat per Sergi Sánchez el 24 de gener a les 19:15h. Cahiers du Cinéma presentarà el segon títol de la seva llista: Copia certificada, d’Abbas Kiarostami, donat que el primer, Vincere, està programat en la retrospectiva del seu director Marco Bellocchio. Toy Story 3, de Lee Unkrich ha estat el film més destacat de l’any per Fotogramas.

El film més votat ha estat Two Lovers, de James Gray amb 33 punts; en segon lloc Toy Story 3 de Lee Unkrich (29 punts); un empat tècnic triple pel tercer lloc amb Copia certificada d’Abbas Kiarostami (25 punts), La red social de David Fincher (25 punts) i The ghost writer de Roman Polanski (25 punts); I’m Not There de Todd Haynes (21 punts); La cinta blanca de Michael Haneke (19 punts); Origen de Christopher Nolan (18 punts); Un profeta de Jacques Audiard (15 punts); Fantástico Mr. Fox de Wes Anderson (11 punts) basada en el novel·la de Roal Dahl; Vincere de Marco Bellocchio (10 punts); Shutter Island de Martin Scorsese (7 punts); Teniente corrupto de Werner Herzog (6 punts) en un empat amb Ne change rien de Pedro Costa (6 punts); Allà on viuen els monstres d’Spike Jonze (5 punts) amb els mateixos punts que The Box de Richard Kelly (5 punts); l’oscaritzada En tierra hostil de Kathryn Bigelow (3 punts) i Singularidades de una chica rubia de Manoel de Oliveira (també amb 3 punts).


La graella de programació per veure les pel·lícules a la Filmoteca és la següent:

Two Lovers. James Gray, 2008. EUA. VOSE
01/01: 19:30h; 02/01: 22h, 03/01:17:30h

The ghost writer. Roman Polanski, 2010. VOSE
11/01: 19:15h, 13/01: 17h, 14/01: 21:45h

I’m not There. Todd Haynes, 2007. EUA. VOSE
24/01: 19:15h, 27/01: 17h i 28/01: 21:45h

La cinta blanca. Michael Haneke, 2009. VOSE
18/01: 19h, 21/01: 17h i 22/01: 21:30h

Un profeta. Jacques Audiard, 2009. França. VOSE
15/01: 21:15h, 16/01: 19h i 17/01: 17h

Fantástico Mr. Fox. Wes Anderson, 2009. EUA. VE
02/01: 17:30h

Shutter Island. Martin Scorsese, 2010. VOSE
07/01: 21:30h, 08/01: 17:30h i 09/01: 19:30h

Teniente corrupto. Werner Herzog, 2009. VOSE
08/01: 22h i 11/01: 17h

Ne change rien. Pedro Costa, 2009. VOSC
04/01: 19:30h, 05/01: 17:30h i 06/01: 22h

Allà on viuen els monstres. Spike Jonze, 2009. VC
09/01: 17:30h

The Box. Richard Kelly, 2009. EUA. VOSC
21/01: 22h, 22/01: 17h i 23/01: 19h

Singularidades de una chica rubia. Manoel de Oliveira, 2009. VOSE
24/01: 22h, 28/01: 20h i 29/01: 17h

En tierra hostil. Kathryn Bigelow, 2008. VOSE
25/01: 17h, 26/01: 21:45h i 29/01: 18:45h


ACUDITS NOMÉS PER CINÈFILS



 


 

Amb la col·laboració del Departament de Cultura i Mitjans de
Comunicació de la Generalitat de Catalunya

 
Membre de la Federació Internacional de cineclubs
Federació Catalana de Cineclubs
fcc@federaciocatalanacineclubs.cat
www.federaciocatalanacineclubs.cat
Casanova 3-5-7, entresol 7a porta (esc. esquerra)
08011 - Barcelona
Telèfon: 932890562


 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org