Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub Vic. Bases Julius17

Titular notícies

Cineclub Vic. Bases Julius17

Divendres 11 Agost 2017

Bases Julius 2017

Ja s'han publicat les bases definitives del Concurs de curtmetratges Julius 2017 que es celebrarà a Vic del 21 al 26 de novembre de 2017. Com que vam anunciar el tema fa mesos, segur que els vells (i bells) coneguts ja teniu el curt enllestit i no us fa falta cap base… De totes maneres, les hem posat per escrit per si algú s’ha despistat.

Bases Concurs de curtmetratges Festival Julius 2017

Enguany hi ha algunes novetats. Volem valorar l’esforç de crear una banda sonoraexpressament pel curt i això té premi: el nou Premi Harpo Marx a la millor banda sonora original, dotat amb 500 euros.

Una altra novetat és que enguany no caldrà que imprimiu els cartells. Valorant els habituals problemes a l’hora de penjar els cartells, hem pensat que era més just pels participants demanar l’arxiu original i nosaltres buscarem la millor manera de presentar-los. I sí, igualment us els podreu emportar després del festival.

Aquells/es artistes que treballeu amb tècniques tradicionals (pintura, dibuix, bolígraf…) haureu de lliurar el vostre cartell com fins ara.

I res més. Ara, a treballar i a gaudir!



Més sobre...: cineclub vic , julius , miquel porter
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016



PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016