Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: 3er Festival Gollut. Cineclub amics del cinema de Ribes

Titular notícies

3er Festival Gollut. Cineclub amics del cinema de Ribes

Divendres 3 Juny 2016

Ja tens a l'abast el programa del 3r Festival Gollut. Les entrades amb descompte ja són a la venda

El Festival Gollut 2016 d'enguany incidirà en problemàtica dels refugiats i homenatjarà al Gran Wyoming, que recollirà a Ribes de Freser un dels Premis Gollut a la trajectòria i respondrà a les preguntes dels espectadors.

Enguany en un certamen que es consolida, aprofundint la seva temàtica en obres audiovisuals que emocionen i indignen alhora, que no et deixaran indiferent. Una programació dificil de veure a mitjans de comunicació i cinemes.

El Festival Gollut es realitzarà durant dos caps de setmana del mes de juny, els 18, 19, 24, 25 i 26 coincidint el gruix del 3r Festival Gollut amb el Pont de Sant Joan.
És dels pocs certamens de Catalunya que combina festival de cinema i entorn natural i turístic privilegiat. L'abonament del Festival inclou descomptes considerables en allotjament, restauració, SPA i Cremallera de Vall de Núria.

Per tercera vegada els Premis Gollut tornaran a reconèixer les obres dels creadors audiovisuals, cinematogràfics i fotogràfics, i a banda de reconèixer el talent audiovisual també ho faran específicament amb el contingut i els valors transmesos en les obres. El nom del Festival i dels seus premis són un reconeixement a la injustícia i vulneració dels drets socials a tota la comunitat de Golluts que habitaren a la Vall de Ribes, com a exemple del que passa en la vulneració dels drets humans a tot el món.

Descarrega el programa



Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016



PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016